Rețeta zilei
Friptură cu crustă de verdeață
Ingrediente: O bucată de mușchi sau pulpă de porc (circa 1 kg), 100 ml vin alb, sare, piper, boia dulce, maghiran, oregano, busuioc uscat.
Mod de preparare: Carnea se spală și se pune în tavă (ideală pentru această friptură este tava de lut). Se sărează, se piperează și se adaugă pe carne ierburile aromatice (câte o linguriță din fiecare). Se pun apoi boia, vinul și se dă la cuptor, pentru aproximativ o oră. În acest timp, se mai stropește cu zeama din tavă. Se servește cu piure de cartofi.
Ingrediente: O bucată de mușchi sau pulpă de porc (circa 1 kg), 100 ml vin alb, sare, piper, boia dulce, maghiran, oregano, busuioc uscat.
Mod de preparare: Carnea se spală și se pune în tavă (ideală pentru această friptură este tava de lut). Se sărează, se piperează și se adaugă pe carne ierburile aromatice (câte o linguriță din fiecare). Se pun apoi boia, vinul și se dă la cuptor, pentru aproximativ o oră. În acest timp, se mai stropește cu zeama din tavă. Se servește cu piure de cartofi.
Mod de preparare: Carnea se spală și se pune în tavă (ideală pentru această friptură este tava de lut). Se sărează, se piperează și se adaugă pe carne ierburile aromatice (câte o linguriță din fiecare). Se pun apoi boia, vinul și se dă la cuptor, pentru aproximativ o oră. În acest timp, se mai stropește cu zeama din tavă. Se servește cu piure de cartofi.
Ingrediente: O bucată de mușchi sau pulpă de porc (circa 1 kg), 100 ml vin alb, sare, piper, boia dulce, maghiran, oregano, busuioc uscat.
Mod de preparare: Carnea se spală și se pune în tavă (ideală pentru această friptură este tava de lut). Se sărează, se piperează și se adaugă pe carne ierburile aromatice (câte o linguriță din fiecare). Se pun apoi boia, vinul și se dă la cuptor, pentru aproximativ o oră. În acest timp, se mai stropește cu zeama din tavă. Se servește cu piure de cartofi.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!