Colțul constănțeanului supărat

"Garantat vor dispărea maidanezii!"

403
2

Articole de la același autor

Despre calvarul câinilor comunitari a curs multă cerneală în ziarul nostru. Familia cititorului nostru Eusebiu Carasianu (47 ani), poate și datorită faptului că a intrat, de câteva ori, în… conflict serios cu acești patrupezi ai nimănui, își dorește enorm ca acest subiect să fie rezolvat cu adevărat:
"Sincer, sunt sătul de mimarea găsirii unor soluții. Eu le vin în ajutor celor care se prefac interesați de această gravă problemă și le spun că eutanasierea tuturor maidanezilor după o săptămână de la capturare este soluția ideală penztru eliberarea străzilor de acest pericol. Dacă se vor steriliza miile de câini, tot nu se va rezolva problema. S-a dovedit, sterilizarea nu e prea bună, având în vedere că acei câini se întorc tot pe stradă, unde, fie mor de moarte… bună, fie îi mai mușcă și îi nenorocesc pe trecători".
Iar cine strigă sus și tare să nu fie eutanasiați, să facă bine și să-i ia acasă, să aibă grijă de ei, să-i hrănească, să-i ducă la veterinar! Abia atunci vor avea dreptul să strige din toți rărunchii că omorârea maidanezilor este o crimă! Atâta vreme cât nu fac nimic, ar trebui să privească mai atent către acest… subiect de coșmar, mai crede cititorul nostru.


Comentează știrea

Constantin
19 august 2011
SIGUR in viitoarea legislkatura locala

mazareconstantinescu s-a scremut si problema tot este la fel ca in 2000!!! Sper ca in viitoarea legislatura cand ciuma rosie va fi usuita din JUD Constanta , viitorul primar Christian Gigi Chru sa rezolve problema!!!

wilson
19 august 2011
sau scremut

Daca ramine ciuma portocalie pe care ii slavesti atit cei ramine sigur fara pantaloni pe strada pt ca lagile care nu iau lasat pe Mazare si Constntinescu sa ne scape de maidanezi te va obliga sa la dai si de mincare asa ca taci din gura portocaliula si mai mediteaza.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 August 2011
Stire din Cetățenești : Cocktail August Moon
Vineri, 19 August 2011
Stire din Cetățenești : Dulceață de prune și grapefruit
Vineri, 19 August 2011
Stire din Cetățenești : Strănutul nu trebuie împiedicat
Pagina a fost generata in 2.141 secunde