Rețeta zilei
Gogonele în oțet
1557
Ingrediente: gogonele, oțet, sare.
Mod de preparare: Se aleg gogonele de mărime potrivită, care se spală și apoi se pun în borcane. Separat, într-o cratiță, se formează soluția din 50 grame sare, 500 ml oțet, un litru apă, care se pune la fiert. Când a dat în primul clocot se ia de pe foc și se toarnă peste gogo-nele. Borcanele se capsează și se păstrează la rece, în cămară.
Mod de preparare: Se aleg gogonele de mărime potrivită, care se spală și apoi se pun în borcane. Separat, într-o cratiță, se formează soluția din 50 grame sare, 500 ml oțet, un litru apă, care se pune la fiert. Când a dat în primul clocot se ia de pe foc și se toarnă peste gogo-nele. Borcanele se capsează și se păstrează la rece, în cămară.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 04 Octombrie 2011
Marţi, 04 Octombrie 2011
Marţi, 04 Octombrie 2011
Luni, 03 Octombrie 2011
Luni, 03 Octombrie 2011
Luni, 03 Octombrie 2011
Luni, 03 Octombrie 2011