Rețeta zilei

Gogonele în oțet

1557
Gogonele  în oțet - muraturi-1317674048.jpg
Ingrediente: gogonele, oțet, sare.

Mod de preparare: Se aleg gogonele de mărime potrivită, care se spală și apoi se pun în borcane. Separat, într-o cratiță, se formează soluția din 50 grame sare, 500 ml oțet, un litru apă, care se pune la fiert. Când a dat în primul clocot se ia de pe foc și se toarnă peste gogo-nele. Borcanele se capsează și se păstrează la rece, în cămară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Fiți cu ochii pe dinții copiilor
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : "Le-a venit mintea la cap!"
Luni, 03 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Struguri murați
Luni, 03 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Parcare la... liber!
Pagina a fost generata in 1.5524 secunde