Rețeta zilei

Gogoșari murați cu conopidă

1807
Gogoșari murați cu conopidă - 18septretetagogosaripag7-1316368676.jpg
Ingrediente: 1 l oțet de 9 grade, 400 gr zahăr, 2 linguri sare mare, un plic piper boabe, 6 foi de dafin, 5 kg gogoșari, 1 kg conopidă, 2 rămurele de hrean, conopidă, în funcție de cantitatea dorită. Mod de preparare: Gogoșarii se taie în patru, se curăță de cotoare, semințe și vene. Conopida se desface în buchețele mici. Oțetul, zahărul, sarea, boabele de piper și foile de dafin se fierb. Când compoziția începe să clocotească, se adaugă gogoșarii,care se opăresc trei minute. Compoziția se lasă să se răcească. Se așază gogoșarii cu buchețelele de conopidă între ei, apoi se toarnă compoziția rece. Deasupra se pun două bucăți de hrean. Se sigilează borcanul.
Timp de preparare: O oră, complexitate redusă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Machiaj… asortat cu toamna!
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Omletă grecească
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Alimente delicioase sub 100 de calorii…
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Paste cu sos de roșii și busuioc
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 3.2234 secunde