Greșeli la îngrijirea unghiilor

130
Greșeli la îngrijirea unghiilor - sitegreseliingrijunghiicopy-1399395093.jpg
Tăierea pielițelor. Fără doar și poate, cea mai mare greșeală pe care o fac femeile este tăierea pielițelor de la unghii. Dermatologii sunt împotriva acestei practici, și asta din cauză că pielița are un rol de protecție împotriva bacteriilor și nu trebuie dată la o parte. Nu de alta, dar dacă totuși le tăiați, veți constata că vor crește tot mai groase și mai urâte. De aceea, e nevoie ca pielițele să fie bine hidratate cu o cremă și apoi împinse cu grijă spre baza unghiei cu un bețișor de lemn

Aplicarea de unghii false. Și aplicarea de unghii false s-a dovedit că distruge unghia naturală, care, cu timpul, se va îngălbeni și va deveni friabilă (tendinta de detașare a unghiei  carelă formarea unui spatiu liber între patul unghial și unghie).

Unghii lungi la picioare. Pe lângă faptul că este un obicei absolut neigienic (sub unghiile de la picioare se strâng multe bacterii), nici pedichiura nu va arăta mai bine dacă lăsăm unghiile să crească prea mult. Suficiente motive pentru ca specialiștii să recomande renunțarea la acest obicei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Lucrări de grădină de sezon
Miercuri, 07 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 07 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 06 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.4337 secunde