Idei de cadouri interesante pentru Crăciun

536
Idei de cadouri interesante pentru Crăciun - cadouri-1418996015.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt câteva zile până la sosirea Moșului, vreți să le faceți o surpriză plăcută celor dragi fără să intrați la apă cu bugetul, dar sunteți în pană de idei. Cunoscătorii vă recomandă câteva cadouri ingenioase și destul de ieftine, disponibile pe internet.

Cuțit cu reglaj de grosime și furculiță. Setul compus din cuțit cu reglaj de grosime și furculiță este util în orice bucătărie și înlocuiește cu succes feliatorul electric. Taie ușor și precis felii identice de carne, legume, pâine, brânză sau fructe. Setul include cuțit din inox cu separator atașat și furculiță pentru ținerea cărnii în timpul tăierii. Costă circa 13 lei.

Pernă termică electrică mare. Ideală pentru copii, părinți și bunici, dar și pentru animale de companie, perna cu apă, fabricată din folie de cauciuc și acoperită cu un material moale, se încălzește rapid la priză, în maxim 5-8 minute și se menține caldă până la 2-6 ore. Cadoul, disponibil la 28 lei, permite încălzirea mâinilor, a picioarelor, a abdomenului sau menținerea căldurii sub patură. Alimentarea cu energie electrică a pernei termice se oprește automat când temperatura lichidului atinge 70 de grade Celsius.

Set recipient pentru zahăr și lapte cu model de sezon. Este potrivit pentru cei care adoră să se bucure de o cafea bună în compania prietenilor. Se adaptează perfect acestei perioade, datorită modelului imprimat. Costă circa 20 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cadoul perfect de Crăciun
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Daruri amuzante pentru cei mici
Pagina a fost generata in 1.4672 secunde