Idei de la cititori pentru meniul de Paști
1. Aperitive: ouă roșii, drob (de miel sau cu carne și ficăței de pasăre), salată de vinete, icre, ruladă de ciuperci, roșii umplute cu brânză și mărar, ridichi, ceapă verde, roșii, măsline și două-trei feluri de brânză.
2. Meniu principal: borș de miel (sau ciorbă de ștevie și lobodă pentru cei care nu mănâncă miel), friptură de miel, file de somon cu portocale la cuptor, cu garnitură de cartofi natur, sote de ciuperci, salată verde.
3. Desert: cozonac cu nucă și mac, înghețată de ciocolată și vanilie, fructe. (Cristina Anghelescu, din Constanța)
2. Meniu principal: borș de miel (sau ciorbă de ștevie și lobodă pentru cei care nu mănâncă miel), friptură de miel, file de somon cu portocale la cuptor, cu garnitură de cartofi natur, sote de ciuperci, salată verde.
3. Desert: cozonac cu nucă și mac, înghețată de ciocolată și vanilie, fructe. (Cristina Anghelescu, din Constanța)
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 02 Mai 2013
Joi, 02 Mai 2013
Joi, 02 Mai 2013
Joi, 02 Mai 2013