Medicul de gardă

Incontinența urinară (scăparea accidentală de urină)

620
1
Incontinența urinară (scăparea accidentală de urină) - medicincontinentaurin-1401629790.jpg

Articole de la același autor

"Problema mea este mai delicată, am scăpări de urină… Sunt obișnuită să beau mai multă apă și câteva cafele pe zi. Medicul de familie mi-a spus să renunț definitiv la cafea, dar mai degrabă beau apă mai puțină. Câtă apă trebuie să beau pe zi ca să nu mă deshidratez?" - întreabă o cititoare.

v v v

Într-adevăr, persoanele care suferă de incontinență urinară ar trebui să-și limiteze cantitatea de lichide consumată, dar nu într-atât încât să se deshidrateze. Astfel, potrivit dr. Iuliana Botezatu, medic specialist în cadrul Phoenix Eastern Medical Center, sunt suficiente 4 - 6 pahare de lichid zilnic. Cât privește cafeaua și produsele pe bază de cafeină, întrucât acestea acționează ca diuretic, cei diagnosticați cu incontinență urinară trebuie să le excludă complet din dietă. De precizat că, la femei, scurgerea accidentală de urină se produce de obicei în condiții de presiune asupra vezicii, cum ar fi strănutul, râsul, tusea sau dacă nu se ajunge suficient de repede la toaletă. Bărbații pot suferi și ei de incontinență urinară, aceasta provocându-se în aceleași condiții ca la femei sau ca urmare a unei intervenții chirurgicale la prostată. 

Comentează știrea

bred 11s restock
17 iunie 2014
bred 11s restock

concord 11s http://www.myshoesonlines.com/ http://www.myshoesonlines.com/ bred 11s for sale[url=http://www.myshoesonlines.com/][b]concord 11s restock[/b][/url] bred 11s restock http://www.myshoesonlines.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7464 secunde