Rețeta zilei
Înghețată de casă
Ingrediente: 150 g zahăr, 200 ml lapte, un ou, 20 g cacao, un plic de zahăr vanilat, 500 g frișcă.
Mod de preparare: Laptele, zahărul și oul se fierb la foc potrivit, amestecând continuu. După ce se ia vasul de pe foc, se adaugă praful de cacao și zahărul vanilat, apoi se lasă să se răcească. Separat, se bate frișca, se toarnă compoziția peste frișca bătută, amestecând ușor până la omogenizare completă. Se toarnă în forme care se pun la congelator.
Mod de preparare: Laptele, zahărul și oul se fierb la foc potrivit, amestecând continuu. După ce se ia vasul de pe foc, se adaugă praful de cacao și zahărul vanilat, apoi se lasă să se răcească. Separat, se bate frișca, se toarnă compoziția peste frișca bătută, amestecând ușor până la omogenizare completă. Se toarnă în forme care se pun la congelator.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 02 Iulie 2009
Joi, 02 Iulie 2009
Miercuri, 01 Iulie 2009
Miercuri, 01 Iulie 2009
Miercuri, 01 Iulie 2009