Rețeta zilei
Înghețată de suc de fructe
Ingrediente: 1/2 kg zahăr, de preferință brun, 1/2 kg fructe de sezon, 1 litru apă.
Mod de preparare: Într-un vas se amestecă un litru de apă cu sucul sau pulpa de fructe. Se strecoară bine prin sită, zdrobind fructul cu o lingură de lemn. Se adaugă zahărul și se pune compoziția rezultată pe foc câteva minute, până se topește bine zahărul. Se lasă să se răcească, după care se pune la înghețat.
Mod de preparare: Într-un vas se amestecă un litru de apă cu sucul sau pulpa de fructe. Se strecoară bine prin sită, zdrobind fructul cu o lingură de lemn. Se adaugă zahărul și se pune compoziția rezultată pe foc câteva minute, până se topește bine zahărul. Se lasă să se răcească, după care se pune la înghețat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 18 Mai 2010
Luni, 17 Mai 2010
Luni, 17 Mai 2010
Sâmbătă, 15 Mai 2010