La… muncă și în timpul concediului?

183
La… muncă și în timpul concediului? - motivareangajatipublimedia-1345838239.jpg
Un procent de nu mai puțin de 37% dintre manageri și-ar dori ca angajații să rămână în contact cu problemele de la serviciu și să-și verifice constant e-mailul de la locul de muncă, asta arată un studiu realizat de CareerBuilder.com. În urma cercetărilor, a reieșit că șefii consideră obligatoriu acest lucru mai ales în cazul salariaților prinși în proiecte importante. De asemenea, o treime dintre angajați au declarat că vor lăsa deschise canalele de comunicare cu managerii și colegii în timpul vacanței.

Împiedicați să-și ia concediu

Mai mult decât atât, potrivit aceluiași raport, aproape 20% dintre angajați nu au putut să plece în concediu în această vară, numărul fiind mai mic decât anul trecut, când procentajul era de 24%. Cei mai mulți dintre angajații care nu își permit un concediu activează ca free-lanceri sau au activități independente.

Managerii, mai relaxați

Pe de altă parte, comparativ cu angajații, managerii din companii sunt mult mai relaxați, aproape 90% dintre aceștia intenționând să plece în vacanță. Managerii își permit mai ușor să plece în concediu, dar ar trebui să-i convingă și pe angajați să facă acest lucru, chiar dacă rămân acasă sau doar se odihnesc, se recomandă în studiu.

Durata concediului pe care și-l permit angajații a scăzut față de anii de dinaintea crizei economice. Doar 17% dintre respondenți vor sta mai mult de 10 zile, în timp ce procentajul din 2007, de exemplu, era de 24%.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Cetățenești : Piept de pui cu legume en papillote
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Cetățenești : Cuțitele care fac minuni în bucătărie
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Cetățenești : Alba-neagra cu cerșetoria…
Pagina a fost generata in 1.6936 secunde