Rețeta zilei
Lasagna cu carne de vită
Ingrediente: 500 g paste tip lasagna, ceapă, ardei iute, morcov, țelină, 250 g carne de vită, 5 roșii, sare, piper, cimbru.
Mod de preparare: Într-o cratiță cu ulei se pun un ardei iute, o ceapă, un morcov, țelină, tăiate mărunt. După ce se prăjesc puțin, se adaugă o cană cu apă. Se lasă să fiarbă puțin, se adaugă apoi carnea, roșiile curățate și tocate, sare, piper și cimbru. Se fierb pastele, se strecoară, se trec sub jet de apă rece, se rulează și se așază pe un platou, apoi se condimentează cu sosul preparat și cu pătrunjel verde.
Mod de preparare: Într-o cratiță cu ulei se pun un ardei iute, o ceapă, un morcov, țelină, tăiate mărunt. După ce se prăjesc puțin, se adaugă o cană cu apă. Se lasă să fiarbă puțin, se adaugă apoi carnea, roșiile curățate și tocate, sare, piper și cimbru. Se fierb pastele, se strecoară, se trec sub jet de apă rece, se rulează și se așază pe un platou, apoi se condimentează cu sosul preparat și cu pătrunjel verde.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 11 Februarie 2011
Vineri, 11 Februarie 2011
Joi, 10 Februarie 2011
Joi, 10 Februarie 2011
Miercuri, 09 Februarie 2011
Miercuri, 09 Februarie 2011