Leacuri pentru mirosul de transpirație

320
Leacuri pentru mirosul de transpirație - siteleacuritranspiratie-1396794721.jpg
Din păcate, transpirația este un fenomen normal pentru organismul tău, chiar dacă îți poate cauza neplăceri în ceea ce privește mirosul și aspectul hainelor tale umezite la subraț, nu poate fi împiedicată. Tot ce putem este să prevenim mirosul neplăcut, care nu face plăcere nimănui, iar specialiștii Sănătate.ro au câteva recomandări în acest sens:
Fără alcool, țigări și dulciuri. Se recomandă ca în perioada mai caldă  să se renunțe, pe cât posibil, la ­alcool, cafea, țigări și dulciuri, din cauză că substanțele chimice care se regăsesc în compoziția acestora blochează circulația sângelui, determinând corpul să transpire. 
Consum ridicat de fructe și legume. Specialiștii în nutriție re­comandă consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi, dar și a cât mai multor fructe și legume. 
Ținută vestimentară în culori deschise.  Hainele lungi, largi și în culori cât mai deschise, pentru a reflecta razele soarelui, sunt ideale pentru Cauzele transpirației. În principal, căldura excesivă este motiv la care ne supunem organismul în timpul verii. Corpul nostru funcționează la o temperatură de 36,5 grade Celsius. Când este expus unor temperaturi ridicate, e valabil și pentru cele din interior, nu neapărat de cele exterioare, la nivelul pielii, el elimină lichide pentru a se răcori. Partea mai proastă este că, odată cu aceste lichide, eliminăm și multe minerale. Nu mai punem la socoteală faptul că ne deshidratăm foarte puternic.
De ce miroase neplăcut transpirația. Când transpirăm, e vorba despre lichide care sunt eliminate de organism și în componența cărora se regăsesc săruri și minerale. Însă, la suprafața pielii există multe bacterii care se înmulțesc într-un ritm extrem de rapid, acestea fiind și adevărata cauză pentru care transpirația miroase neplăcut. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Care sunt simptomele hepatitei A
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cum deschizi un… SRL
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri… alimentare pentru reumatici
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 3.018 secunde