Cosmetica la tine acasă

Machiajul potrivit pe vreme caniculară

255
"Este foarte cald, dar eu obișnuiesc să mă machiez și dacă nu fac asta arăt cam aiurea. Aș vrea să știu cum se face un machiaj bun pe canicula asta groaznică? Mulțumesc!" – Ana, 23 ani.
v v v
Dragă Ana, dacă nu suporți să stai fără machiaj nici chiar în zilele cele mai călduroase, cosmeticiana Bogdana Oancea Stoian, specialist în cosmetică (Salonul Crazy Colors, str. Adamclisi nr. 3, bloc P 3, Constanța, telefon 0341/452070; 0722/447325), este de părere că în astfel de momente este bine să ai un look cât mai natural cu putință și cât mai puțin încărcat.
Pentru a atinge aceste ținte, poți să apelezi la cele mai indicate produse, cum ar fi crema auto-bronzantă, în locul fondului de ten lichid, care trebuie evitat pe timpul verii din cauză că încarcă fața. Chiar și în situația în care ai nevoie de o bază pentru machiaj, folosește cu încredere o cremă auto-bronzantă.
Dacă nu ești deloc bronzată, poți să folosești un strop de bronzer, atâta cât să dai feței o strălucire agreabilă. Aplică-l în zonele unde te prinde soarele: frunte, nas, pomeți și bărbie, iar pentru o acoperire cât mai fină poți să folosești o perie foarte subțire, sub formă de evantai.
Dacă dorești neapărat să-ți conturezi ochii, folosește pudra pentru pleoape și aplic-o cu o pensulă foarte subțire, exact la baza genelor.
Important! Pentru ca machiajul să fie impecabil, nu uita că tenul trebuie să fie foarte bine hidratat, lucru posibil nu doar prin consumul unei cantități suficiente de apă pe zi, ci și cu ajutorul unei creme de zi cu factor de protecție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Cetățenești : Pizza cu blat din franzelă
Pagina a fost generata in 1.5436 secunde