Cosmetica la domiciliu

Măști cosmetice de casă cu ou

134
Măști cosmetice de casă cu ou - sitemascacosmou-1402316941.jpg
Oul nu este doar un aliment cu proprietăți de-a dreptul miraculoase, ci și un ingredient folosit pe scară largă în cosmetică. Vă prezentăm în continuare câteva rețete simple de măști cosmetice naturale, recomandate de Unica.ro, pe care le puteți prepara acasă:

Masca hidratantă cu ou și miere: Combinați gălbenușul crud cu o linguriță cu miere și cu una de ulei de măsline, amestecul obținut se aplică pe față și se lasă să acționeze jumătate de oră, după care se îndepărtează cu apă călduță.

Gomaj cu ou și făină de ovăz: De precizat că este un bun remediu împotriva punctelor negre. Avantajul este că se prepară simplu și se poate aplica indiferent de oră, după următoarea rețetă: se bate bine un albuș până se face spumă, apoi se adaugă o linguriță cu mălai sau cu făină de ovăz și se omogenizează perfect. Se masează tenul cu aceste amestec, prin mișcări circulare, se lasă să se usuce, apoi se îndepărtează cu un disc demachiant și se clătește fața cu apă călduță.

Mască cu ou și brânză dulce de vaci. Este revigorantă și se recomandă pentru tenul normal. Se face dintr-un gălbenuș proaspăt cu două linguri de brânză de vaci, din care se obține o pastă cremoasă cu care se masează față. După 20 de minute se îndepărtează cu apă caldă. "Noi folosim o mulțime de alte rețete pe bază de ou pentru că fac foarte bine tenului" – conchide cosmeticiana.

Albuș de ou pentru tenul gras. Bateți bine albușul până se face spumă și apoi amestecați cu o linguriță de suc de lămâie. Aplicați pe față prin masaj circulaj ușor, lăsați să acționeze 20 de minute. La sfârșit, nu trebuie decât să clătiți bine cu apă călduță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru o nuntă de vis
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru problemele picioarelor
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Cura de slăbire. Ce să faci înainte
Pagina a fost generata in 2.349 secunde