Măști cosmetice de toamnă

65
Mască pe bază de lapte. Rețeta este ușor de preparat, este nevoie doar de puțină voință: se amestecă jumătate de cană cu lapte proapăt de capră, o lingură de miere, o cană cu piure amestec din banană, avocado, piersică, struguri albi, o lingură cu ulei de măsline, un 

gălbenuș de ou. Secretul reușitei acestei combinații este ca ingredientele să fie încorporate treptate, nu toate odată, pentru că astfel se obține o pastă eficientă și foarte aromată, relaxantă. Masca se aplică cu ajutorul unei pensule și se menține pe față timp de 20 de minute, după care fața se spală cu apă. Ideal ar fi ca și clătirea să se facă cu lapte de capră, desigur, dacă este posibil. Oricum, efectele acestei măști cosmetice sunt grozave și pregătesc tenul să facă față cu brio vântului, dar și gerului. 

Loțiune cu suc de portocale. Dintr-o cană cu suc proaspăt de portocală, trei lingurițe cu ulei de ricin, ceai de mușețel strecurat, trei linguri cu suc de castravete și trei lingurițe cu suc de rodie se face un amestec, ce poate fi folosit ca o loțiune aplicată după demachierea de seară, ca fază pregătitoare pentru aplicarea unei crème hidratante potrivită pentru tipul de ten: uscat, mixt sau gras.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce dureri ne pândesc toamna
Pagina a fost generata in 3.5893 secunde