Metodă bună de epilare

730
1
Metodă bună de epilare - 15augepilareb-1313411659.jpg
"Aș vrea să știu care este cea mai bună metodă de epilare mai puțin costisitoare, chiar definitivă, dacă se poate și vă mulțumesc anticipat. Lorena Panait, 16 ani".

v v v

Cosmeticiana Bogdana Oancea Stoian recomandă, la această vârstă, toate variantele de epilare cu ceară. Pentru ca eficiența să fie maximă, este nevoie de respectarea unui program de epilare (în funcție de creșterea părului). Important este că se poate apela fără rezerve la această metodă, din cauză că nu este agresivă și nu irită.

Referitor la epilarea definitivă, există o multitudine de metode: cu laser, cu lumină pulsată, însă specialista îți recomandă, dragă Lorena, dacă te hotărăști să apelezi la această metodă, să consulți un medic dermatolog. Oricum, este bine să știi că epilarea definitivă este un proces de durată, care se desfășoară în mai multe etape, fiind destul de costisitor, în funcție de metoda pentru care vei opta. 

Comentează știrea

18 august 2011
rachat de credit

Thanks for using the time and effort to write something so interesting. My site: rachat credit proprietaire www.rachatdecredit.net

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 August 2011
Stire din Cetățenești : Ayran, iaurtul turcesc
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Cocktail Wild Cherry
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Meniu pentru masa de Sfânta Maria
Vineri, 12 August 2011
Stire din Cetățenești : Pizza  rapidă
Pagina a fost generata in 1.8111 secunde