Punctul pe "i"

Nu vă lăsați seduși...

383
V-ați gândit vreodată să vă lăsați seduși de cei care oferă fișe medicale cu mențiunea "apt conducător auto", gata completate, ștampilate și cu tot… tacâmul, contra unei sume de bani? Sau vi s-a oferit această posibilitate atunci când ați dorit să vă înscrieți la școala de șoferi și ați refuzat-o?

Pornind de la numărul mare al accidentelor rutiere, dar și de la dramatica situație a lui Șerban Huidu, cititorul nostru, Sandu Ion, a simțit nevoia să aducă în discuție acest subiect extrem de important pentru că a trăit pe propria piele niște experiențe care nu i-au făcut plăcere: "Nu bat câmpii, acum vreo doi ani s-a scris și în presa constănțeană, erau, nu știu dacă mai sunt, unele cabinete medicale de unde obțineai fișa medicală pentru școala de șoferi fără să mai fie nevoie să fii consultat de o grămadă de doctori, cum prevede legea. Pur și simplu dădeai banul, 50 lei, parcă, primeai fișa, apoi te duceai cu ea la școala de șoferi. Bine ar fi ca după ce s-a scris prin ziare aceste practici să fi încetat! Totuși, le-aș recomanda instituțiilor de control să verifice cum stau lucrurile din acest punct de vedere".

Convins că falsurile se des-coperă mai devreme sau mai târziu și, mai grav, că ele au și urmări penale pentru toți cei implicați, a refuzat o asemenea ofertă la momentul respectiv. Apucase să afle, însă, că ar exista o legătură între aceste cabinete și anumite școli de șoferi: "Ca să nu se creadă că vreau să mă răzbun pe cineva, propun ca oameni din poliție să se dea candidați la școala de șoferi și așa o să afle dacă aceste obiceiuri mai există".

Având în vedere că, de-a lungul anilor, au fost depistate nume-roase persoane inapte, din punct de vedere medical, să conducă, dar care obținuseră permisul pe căi dubioase, S.I. crede că o ase-menea… razie se impune mai mult decât oricând. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Aripioare de pui la microunde
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : calendar religios
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Secrete  culinare
Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari umpluți cu vinete
Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Pagina a fost generata in 1.7281 secunde