Rețeta zilei

Orez sârbesc

540
Orez sârbesc - ab65e1a4d850fa15d38469a1ad02ce90.jpg
Ingrediente: ceapă, ardei gras, morcovi, mazăre (facultativ), ciuperci (facultativ), roșii la conservă sau o lingură de bulion, orez cu bobul rotund, Delikat sau supă de carne, ulei, sare, piper, mărar, pătrunjel, un cățel de usturoi.
Mod de preparare: Se curăță legumele și se taie. Se prăjesc puțin toate legumele, de preferat în ulei de măsline. Se adaugă și orezul și se amestecă cu legumele. Se acoperă cu apa, se adaugă Delikat și se lasă să fiarbă la foc mic. Din când în când se amestecă și dacă trebuie se adaugă apă până fierb orezul și legumele. Mâncarea trebuie să fie legată. Se adaugă roșiile din conservă sau bulionul, mirodeniile, feliuțe subțiri de usturoi. Se servește ca garnitură pentru friptură sau ca mâncare de post.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2876 secunde