Rețeta zilei

Papricaș ardelenesc de pui

698
Papricaș ardelenesc de pui - 70afa8356b1b8790115effa6a3e35230.jpg
Ingrediente: un pui, o legătură pătrunjel, o ceapă, boia, piper, sare, 1/4 kg smântână, o lingură de faină, untură. Mod de preparare: Se pune ceapa la prăjit, de preferință într-o lingură de untură. Când devine albicioasă, se adaugă boia și o jumătate legătură din pătrunjelul spălat și tocat. Se pune apoi puiul, tranșat în bucăți și spălat, se lasă să se înăbușe sub capac aproximativ 20 de minute. Se toarnă apa fierbinte peste carne, cât să o acopere, se sărează și se piperează. Când carnea este fiartă, se face un sos din făină cu apă și se toarnă peste carne, după care se dă în două-trei clocote. Înainte de a se lua de pe foc, se toarnă smântâna și restul de pătrunjel, amestecându-se ușor. Se servește cu mămăliguță caldă și brânză proaspătă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Luni, 25 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Prăjitură cu nuci
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Pagina a fost generata in 3.8215 secunde