Părul se poate vopsi și cu cafea

8499
1
Părul se poate vopsi și cu cafea - 537959887962e1bb18794965ad9f73dc.jpg
"Am auzit de la o prietenă că pot să-mi vopsesc părul cu cafea. Chiar dacă și-a dat cuvântul că știe ce spune, tot n-am crezut-o. Dumneavoastră considerați că este posibil așa ceva? Aștept un răspuns, indiferent. Vă mulțumesc foarte mult" – Nadia Tinu, din Constanța.
v v v
Că acest lucru este posibil ne-a confirmat și maestra Delia Stângă, potrivit căreia cafeaua poate fi folosită pentru a da strălucire părului închis la culoare și chiar să acopere firele grizonate. Acest lucru este posibil folosind un amestec de cafea sută la sută naturală: "Totuși, chiar dacă e vorba de un produs natural, eu le recomand celor tentate să aplice cafea pe păr să testeze înainte pe o șuviță de păr".
Atenție! Cafeaua are efecte dezastruoase asupra părului blond, așa că blondelor li se recomandă să renunțe la idee.
Procedeul este următorul: faceți cafea fără zahăr într-un vas mai mare (în funcție de cât de mult păr aveți) și lăsați-o să se răcească. După ce vă pieptănați bine părul, scufundați-l în vasul cu cafea rece, acoperindu-l complet cu cafea de la rădăcină spre vârfuri, exact cum procedați și cu vopseaua obișnuită.
Veți avea nevoie de răbdare, întrucât e nevoie să repetați această operație de circa 15 ori (vă va lua cam un sfert de oră din timpul dumneavoastră). După aceea, stoarceți părul deasupra chiuvetei pentru a evita pătarea lucrurilor din jur, nu-l clătiți, ci prindeți-l într-un coc și lăsați-l așa 15 minute, evitând să-l înfășurați într-un prosop, pentru că va absorbi cafeaua din păr.
După un sfert de oră clătiți bine părul. Apoi, uscați-l. Veți observa că firele gri nu mai există, iar nuanța de roșu este și mai strălucitoare.
Dacă efectele nu sunt spectaculoase după prima vopsire, repetați operațiunea câteva zile la rând.

Comentează știrea

valeria
29 octombrie 2011
par detriorAT

am o intrebare la articolul acesta..dupa acest proces poate sa se intimple si alte efecte...?adica de decolorare a parlui,,,sau schimbarea culorii mai inchise?va rog raspuns!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 03 Iunie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Miercuri, 02 Iunie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Pagina a fost generata in 1.98 secunde