Pentru sănătatea dumneavoastră

264
Pentru sănătatea dumneavoastră - 3813c4c230c66feb65ebacb4b6391cdc.jpg
"Întrebarea mea e dacă pot să slăbesc numai prin fitness. Am nevoie de lămuriri pentru că fac destul fitness, dar nici de la mâncare nu pot să mă abțin, iar când mă gândesc că vin sărbătorile, mă și văd de o sută de kile. Mulțumesc mult pentru informații" – Nicoleta, 37 ani.
v v v
Dragă Nicoleta, antrenorul Liviu Salcie este de părere că ar fi indicat să ai o discuție cu un nutriționist, care să-ți propună un program corespunzător al meselor zilnice, adaptat organismului și stilului tău de viață, dar și un program de antrenament, la fel de bine planificat pentru o perioadă mai lungă de timp.
În principiu, specialistul îți recomandă să începi prin a lucra, timp de o lună, grupele musculare mari (picioare, spate, pectorali), iar apoi poți începe antrenamentele pentru trenul inferior (coapse, biceps femural, gambe, aductori, abductori, la care adaugi și abdomenul) și trenul superior (piept, spate, umeri, biceps și triceps). Ideal ar fi ca în prima lună să participi la trei antrenamente pe săptămână, urmând ca în perioada următoare, numărul antrenamentelor să crească, în funcție de recomandările antrenorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Decembrie 2009
Stire din Cetățenești : Tobă
Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
Stire din Cetățenești : Cum să avem un Crăciun fericit
Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
Stire din Cetățenești : Prăjitura de Crăciun
Pagina a fost generata in 2.2402 secunde