Rețeta zilei
Perișoare din brânză
Ingrediente: 200 g brânză de oi, 300 g brânză proaspătă de vaci bine scursă, 50 g unt, 1/2 ceapă, piper, verdeață.
Mod de preparare: Se amestecă bine brânza proaspătă împreună cu brânza de oi rasă pe răzătoarea mică, 50 g unt moale, sare și piper după gust. Se formează biluțe care se dau prin pătrunjel tocat fin.
Mod de preparare: Se amestecă bine brânza proaspătă împreună cu brânza de oi rasă pe răzătoarea mică, 50 g unt moale, sare și piper după gust. Se formează biluțe care se dau prin pătrunjel tocat fin.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 12 Iunie 2009
Vineri, 12 Iunie 2009
Vineri, 12 Iunie 2009
Joi, 11 Iunie 2009
Joi, 11 Iunie 2009
Joi, 11 Iunie 2009