Prăjitură cu mere

333

Articole de la același autor

Ingrediente: 1 kg mere, 500 g făină, 20 g drojdie, 50 g ulei de măsline, 4 - 5 linguri de zahăr (depinde cât de dulci sunt merele).
Mod de preparare: Frământați un aluat din făină, apă, drojdie, o lingură de ulei și lăsați-l la dospit cam jumătate de oră. Între timp, spălați merele, le curățați de coajă și le dați pe răzătoare, după care le amestecați cu zahărul. Încingeți puțin ulei de măsline și căliți merele 3 - 4 minute. Întindeți două foi de aluat, așezați una în tava de cuptor unsă cu ulei, apoi merele și, în final, cealaltă foaie de aluat. Dați la cuptor până se rumenește, cam 40 de minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8765 secunde