Prăjitură cu mere
333
Articole de la același autor
Pentru îngrijirea petuniilor curgătoare
10 Iunie 2008
Muștarul scade colesterolul
02 Iunie 2008
Pene siciliene
20 Mai 2008
Testamentul olograf poate fi oricând revocat
15 Mai 2008
Prăjitură cu gem de caise
11 Iunie 2008
Ingrediente: 1 kg mere, 500 g făină, 20 g drojdie, 50 g ulei de măsline, 4 - 5 linguri de zahăr (depinde cât de dulci sunt merele).
Mod de preparare: Frământați un aluat din făină, apă, drojdie, o lingură de ulei și lăsați-l la dospit cam jumătate de oră. Între timp, spălați merele, le curățați de coajă și le dați pe răzătoare, după care le amestecați cu zahărul. Încingeți puțin ulei de măsline și căliți merele 3 - 4 minute. Întindeți două foi de aluat, așezați una în tava de cuptor unsă cu ulei, apoi merele și, în final, cealaltă foaie de aluat. Dați la cuptor până se rumenește, cam 40 de minute.
Mod de preparare: Frământați un aluat din făină, apă, drojdie, o lingură de ulei și lăsați-l la dospit cam jumătate de oră. Între timp, spălați merele, le curățați de coajă și le dați pe răzătoare, după care le amestecați cu zahărul. Încingeți puțin ulei de măsline și căliți merele 3 - 4 minute. Întindeți două foi de aluat, așezați una în tava de cuptor unsă cu ulei, apoi merele și, în final, cealaltă foaie de aluat. Dați la cuptor până se rumenește, cam 40 de minute.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!