Rețetă de post
Prăjitură cu mere și cafea
Ingrediente: o ceșcuță de cafea expresso, 5 linguri de făină albă, 1/4 chimen, 3 linguri de margarină, 1/4 cană zahăr brun, o cană de cubulețe de mere decojite, 1/4 stafide, un praf de copt.
Preparare: Se combină în vasul de mixer făina, zahărul, cafeaua și praful de copt, până când acestea devin o pastă omogenă. Se ia tava în formă de blat de tort, se unge cu margarină și se toarnă compoziția. Apoi se adaugă merele și stafidele, iar la sfârșit se presară chimenul. Se lasă la cuptor timp de 25 de minute, apoi se lasă două ore la răcit. La sfârșit, se ornează cu fructe și frișcă vegetală, pentru un plus de farmec și dulceață.
Ingrediente: o ceșcuță de cafea expresso, 5 linguri de făină albă, 1/4 chimen, 3 linguri de margarină, 1/4 cană zahăr brun, o cană de cubulețe de mere decojite, 1/4 stafide, un praf de copt.
Preparare: Se combină în vasul de mixer făina, zahărul, cafeaua și praful de copt, până când acestea devin o pastă omogenă. Se ia tava în formă de blat de tort, se unge cu margarină și se toarnă compoziția. Apoi se adaugă merele și stafidele, iar la sfârșit se presară chimenul. Se lasă la cuptor timp de 25 de minute, apoi se lasă două ore la răcit. La sfârșit, se ornează cu fructe și frișcă vegetală, pentru un plus de farmec și dulceață.
Preparare: Se combină în vasul de mixer făina, zahărul, cafeaua și praful de copt, până când acestea devin o pastă omogenă. Se ia tava în formă de blat de tort, se unge cu margarină și se toarnă compoziția. Apoi se adaugă merele și stafidele, iar la sfârșit se presară chimenul. Se lasă la cuptor timp de 25 de minute, apoi se lasă două ore la răcit. La sfârșit, se ornează cu fructe și frișcă vegetală, pentru un plus de farmec și dulceață.
Ingrediente: o ceșcuță de cafea expresso, 5 linguri de făină albă, 1/4 chimen, 3 linguri de margarină, 1/4 cană zahăr brun, o cană de cubulețe de mere decojite, 1/4 stafide, un praf de copt.
Preparare: Se combină în vasul de mixer făina, zahărul, cafeaua și praful de copt, până când acestea devin o pastă omogenă. Se ia tava în formă de blat de tort, se unge cu margarină și se toarnă compoziția. Apoi se adaugă merele și stafidele, iar la sfârșit se presară chimenul. Se lasă la cuptor timp de 25 de minute, apoi se lasă două ore la răcit. La sfârșit, se ornează cu fructe și frișcă vegetală, pentru un plus de farmec și dulceață.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!