Preparați-vă în casă înlocuitorul de zahăr
În vederea reglării metabolismului și curățării sângelui pe tot parcursul anului, specialiștii recomandă o rețetă pentru prepararea unui sirop pe bază de frunze tinere de patlagină, care poate înlocui zahărul.
Astfel, se culeg în jur de cinci - șase mâini de frunze tinere de patlagină. Se spală bine și se trec prin mașina de tocat. Se adaugă puțină apă, 300 grame de miere și 200 grame de zahăr brun. Compoziția obținută se fierbe la foc mic, amestecându-se continuu, până la fierbere. Când toate elementele de mai sus s-au transformat într-o pastă mai vâscoasă se toarnă în borcane, se astupă și se depozitează în frigider. Se folosește ca înlocuitor al zahărului.
Astfel, se culeg în jur de cinci - șase mâini de frunze tinere de patlagină. Se spală bine și se trec prin mașina de tocat. Se adaugă puțină apă, 300 grame de miere și 200 grame de zahăr brun. Compoziția obținută se fierbe la foc mic, amestecându-se continuu, până la fierbere. Când toate elementele de mai sus s-au transformat într-o pastă mai vâscoasă se toarnă în borcane, se astupă și se depozitează în frigider. Se folosește ca înlocuitor al zahărului.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 16 Mai 2011
Luni, 16 Mai 2011
Luni, 16 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Joi, 12 Mai 2011