Pui cu dovlecei în sos alb
Un fel de mâncare ușor de făcut și ușor de digerat, potrivit și pentru cei atenți cu dieta lor, dar și pentru o cină relaxantă în familie.
Ingredinte: un piept de pui, o lingură de unt, 2 dovlecei, ulei, o cană de smântână, 2 linguri de făină, 2 legături de mărar verde, sare și piper alb.
Mod de preparare: Ușor de savurat, simplu de preparat. Prima dată trebuie să ne ocupăm de pieptul de pui, care se taie cubulețe și se prăjește puțin în ulei. În paralel, dovleceii se feliază, se sărează, se pudrează cu făină și se prăjesc. Apoi, se pregătește un sos alb, din unt topit, care se amestecă bine cu smântâna, se sărează și piperează, lăsându-se câteva minute pe foc. După ce este gata, peste el se adaugă carnea de pui, dovlecelul prăjit și mărarul proaspăt, tocat.
Ingredinte: un piept de pui, o lingură de unt, 2 dovlecei, ulei, o cană de smântână, 2 linguri de făină, 2 legături de mărar verde, sare și piper alb.
Mod de preparare: Ușor de savurat, simplu de preparat. Prima dată trebuie să ne ocupăm de pieptul de pui, care se taie cubulețe și se prăjește puțin în ulei. În paralel, dovleceii se feliază, se sărează, se pudrează cu făină și se prăjesc. Apoi, se pregătește un sos alb, din unt topit, care se amestecă bine cu smântâna, se sărează și piperează, lăsându-se câteva minute pe foc. După ce este gata, peste el se adaugă carnea de pui, dovlecelul prăjit și mărarul proaspăt, tocat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Vineri, 08 Aprilie 2011
Vineri, 08 Aprilie 2011
Vineri, 08 Aprilie 2011
Joi, 07 Aprilie 2011