Pui provensal delicios

373
Pui provensal delicios - c78a0dc0910da96804bb6a64bd62d050.jpg
Ce poate fi mai gustos decât un pui fraged, combinat cu rondele de dovlecei, ardei gras și jumătăți de roșii cărnoase, totul învăluit în aroma deosebită a cimbrului combinat cu sare, piper, usturoi pisat și ulei?
Ingrediente: un pui de aproximativ 2 kg, 200 g roșii mici, 2 ardei grași roșii, 2 dovlecei, 3 linguri ulei, un cățel usturoi, 1/2 linguriță cimbru uscat, sare, piper.
Mod de preparare: Se încinge cuptorul. Se spală puiul, se zvântă, se taie în patru, se sărează, se piperează și se pune în tava de aragaz. Se amestecă uleiul cu usturoiul pisat și cu cimbru, se unge puiul și se bagă la cuptor timp de aproximativ 30 de minute. Ardeii și dovleceii se taie fâșii, respectiv rondele, și se pun în tavă printre bucățile de pui. Se adaugă sare și piper și se mai lasă cam 30 de minute. Cu zece minute înainte de a scoate puiul se pun roșiile tăiate în două. Se servește cu cartofi nature și cu pătrunjel proaspăt presărat pe deasupra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Dezintoxicarea organismului cu argilă
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Lasagna cu carne de vită
Pagina a fost generata in 2.9759 secunde