Rețeta zilei
Pulpe de pui în sos picant
1886
Articole de la același autor
Cartofi la cuptor cu legume și ciuperci
22 Ianuarie 2008
Angajatorul refuză să-i restituie cartea de muncă
26 Ianuarie 2008
Câinii comunitari sunt, în continuare, schingiuiți
15 Ianuarie 2008
Oamenii vor să își cumpere pistoale
13 Februarie 2008
Oamenii vor să își cumpere arme pentru autoapărare (II)
14 Februarie 2008
Gara Constanța este percepută ca un etern șantier
15 Februarie 2008
Ingrediente: 8 pulpe de pui, o ceapă mică, 2 linguri ketchup, sare, piper, 2 căței de usturoi, un pahar de vin alb, o lingură muștar, nucșoară după gust, busuioc verde sau o linguriță de busuioc uscat.
Mod de preparare: Într-un vas de Jena se așază pulpele de pui, sărate și piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 de minute. Se prepară sosul: ceapa curățată și tăiată mărunt se călește în două linguri de ulei, se adaugă două linguri de ketchup, sare și piper după gust, usturoiul zdrobit, vinul, muștarul, nucșoara și busuiocul. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos și se pun din nou la cuptor, până se pătrund și se rumenesc.
Mod de preparare: Într-un vas de Jena se așază pulpele de pui, sărate și piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 de minute. Se prepară sosul: ceapa curățată și tăiată mărunt se călește în două linguri de ulei, se adaugă două linguri de ketchup, sare și piper după gust, usturoiul zdrobit, vinul, muștarul, nucșoara și busuiocul. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos și se pun din nou la cuptor, până se pătrund și se rumenesc.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!