Remedii pentru o respirație proaspătă

263
Remedii pentru o respirație proaspătă - albireee1322586059-1353534790.jpg
În timp, s-au descoperit o serie de metode, toate la îndemână, care previn și ajută ca respirația să nu devină urât mirositoare:


1. Periază-te după fiecare masă. Nu e deloc comod să porți peste tot periuța de dinți, fie că ieși în oraș la o masă, fie că ești la serviciu. Dar e cea mai sigură metodă de a întreține sănătatea dinților și prospețimea respirației. Nu te păcăli cu gumele de mestecat. Fac mai mult rău decât bine!

2. Primul lucru dimineața, spală-te pe dinți! Nu bea nici un strop de apă sau cafea când te trezești. Mai întâi spală-ți dinții și limba, pentru a înlătura toxinele acumulate în cavitatea bucală în timpul somnului.

3. Mănâncă un măr. Acest fruct ajută la curățarea gurii, alungând majoritatea bacteriilor care provoacă halena.

4. Fă gargară. Pentru asta poți folosi fie apă cu zeamă de lămâie, fie diversele produse speciale, din farmacii.

5. Remedii rapide. Dacă nu ai periuța de dinți la îndemână și vrei să scapi ușor de o respirație urât mirositoare, mestecă o frunză de mentă, câteva semințe de floarea-soarelui, cuișoare sau câteva frunze de pătrunjel. Acestea sunt însă remedii ce tratează, pe termen scurt, efectul, nu și cauza respirației urât mirositoare.

6. E posibil ca respirația urât mirositoare să fie și din cauza unor diagnostice medicale grave. De aceea, ia în calcul o vizită la medicul de familie. Desigur, nu înainte de a elimina toate cauzele de natură stomatologică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Replici golănești…
Pagina a fost generata in 2.1866 secunde