Remedii pentru potolirea nervozității

215
2
Remedii pentru potolirea nervozității - siteremediinerv-1417787015.jpg
Specialiștii au ajuns la concluzia că unul dintre principalele motive care îi fac pe oameni să se simtă nervoși fără motiv este lipsa de fier. Explicația, potrivit Click.sănătate, constă în acceea că fierul are un rol important în transportul oxigenului în sânge, fapt care este esențial în furnizarea energiei necesare pentru întreaga zi. De asemenea, atunci când există o deficiență de fier  în organism, apar și alte semnale care ar trebui să îți dea de gândit și să ceri ajutorul unui medic. Iată câteva dintre semnele alarmante:

1. Atunci când organismul tău suferă din cauza lipsei fierului, poți deveni foarte irascibil. Și tot din cauza deficienței de fier, unghiile de la mâini și de la picioare devin foarte fragile, nu au luciu și se pot rupe foarte ușor.

2. O persoană care se confruntă cu deficiență de fier poate suferi de dureri de cap persistente. Totodată, pot apărea și stări de amețeală și dificultăți în respirație. Și bătăile inimii pot deveni foarte rapide.

3. Ca să previi apariția unei deficiențe de fier, este bine să incluzi în dieta ta zilnică alimente precum carnea roșie, ouăle, fasolea, spanacul, lintea, nucile. Și vitamina C ajută organismul să absoarbă fierul. De aceea, este recomandat să mănânci în fiecare zi citrice, precum portocale, mandarine ori lămâi. Alte fructe cu un conținut ridicat de vitamina C sunt kiwi și căpșunile. Fă-ți o obișnuință din a consuma și roșii, broccoli și varză, legume recunoscute pentru conținutul bogat de vitamina C, care, în această perioadă, te poate proteja și de răceli.

Comentează știrea

Jugureanu
6 decembrie 2014
Un joc interesant

Un joc cu castiguri reale ! Perspectivele sunt de necrezut! www.marketglory.com/strategygame/Jugureanul Dupa inscriere trimiteti un e-mail pe adresa [email protected] si va voi explica ce trebuie facut daca aveti neclaritati.

Dorel
6 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Super-rețeta zilei
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Secretul icrelor de pește reușite
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Super-rețeta zilei
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.7861 secunde