Medicul de gardă

Remediile homeopate, numai la recomandarea medicului

398
Remediile homeopate, numai la recomandarea medicului - pl-1364250215.jpg
"O rog pe doamna doctor Blacioti să-mi spună, dacă dorește, despre remediul homeopat Helleborus ch15. Am citit că planta este otrăvitoare. Medicul homeopat ne-a sfătuit să-l luăm pentru o viroză cu febră și moleșeală. Poate fi administrat și nurofen? Vă mulțumesc. Ionela".

v v v

Stimată doamnă Ionela, dr. Kati Blacioti, din cadrul Clinicii Homeomed, vă transmite, prin intermediul acestei rubrici pe care o citiți cu interes, că puteți să respectați recomandarea medicului homeopat privind administrarea remediului "Helleborus ch15". De asemenea, acesta poate fi administrat și în cazuri de genul celei prezentate de dumneavoastră, respectiv pentru o viroză cu febră și stări de moleșeală și apatie. Cât privește administrarea în același timp cu antitermice, precum nurofenul etc., respectați întocmai indicațiile medicului, întrucât această aso-ciere este corectă.

Rolul medicamentelor homeopate

Și la noi în țară, tot mai mulți dintre medicii alopați dovedesc interes față de homeopatie: își trimit pacienții la homeopat (mai ales acele cazuri pe care nu pot să le rezolve), urmează cursuri de homeopatie, își tratează familiile prin homeopatie, într-un cuvânt acceptă homeopatia, chiar dacă nu sunt foarte informați asupra ei, a considerat oportun să precizeze medicul.  De asemenea, interesul pacienților este din ce în ce mai mare, fie pentru că își doresc o medicină mai puțin toxică și agresivă (care să facă mai mult bine și mai puțin rău), fie pentru că, deși au fost tratați după toate regulile medicinii alopate, efectuând numeroase analize și investigații, problemele lor au rămas nerezolvate. Chiar și așa, dr. K. Blacioti atrage atenția că este absolut necesar ca remediile homeopatice să fie administrate numai la recomandarea medicului și nu după ureche. Ca dealtfel toate medicamentele, indiferent din ce categorie fac parte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Cetățenești : Mască pentru acnee cu măr
Pagina a fost generata in 2.3617 secunde