Rețetă turcească
Ingrediente pentru 4 porții: copănele de la un pui, o ceapă, un morcov, o felie țelină, 3 felii de pâine albă fără coajă, 150 ml lapte, 175 g miez de nucă, 4-6 căței de usturoi, 2 linguri de unt, o linguriță de sare, câte o jumătate linguriță de piper mă-cinat, boia iute și cimbru, 4-6 boabe de piper, 2 foi de dafin.
Mod de preparare: Puneți carnea de pui la fiert. Curățați ceapa și tăiați-o în patru, curățați morcovul și țelina și tocați-le cubulețe, apoi adăugați-le peste carnea de pui, împreună cu jumătate linguriță de sare, patru-șase boabe de piper, două foi de dafin și jumătate de linguriță de cimbru. Lăsați-le la fiert, acoperite, aproximativ o oră. După ce carnea este fiartă, o scoateți și o lăsați să se răcească. Legumele se mai țin pe foc circa 15 minute, fără capac, până când scade sosul.
Mod de preparare: Puneți carnea de pui la fiert. Curățați ceapa și tăiați-o în patru, curățați morcovul și țelina și tocați-le cubulețe, apoi adăugați-le peste carnea de pui, împreună cu jumătate linguriță de sare, patru-șase boabe de piper, două foi de dafin și jumătate de linguriță de cimbru. Lăsați-le la fiert, acoperite, aproximativ o oră. După ce carnea este fiartă, o scoateți și o lăsați să se răcească. Legumele se mai țin pe foc circa 15 minute, fără capac, până când scade sosul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 17 Februarie 2011
Joi, 17 Februarie 2011
Miercuri, 16 Februarie 2011
Miercuri, 16 Februarie 2011
Miercuri, 16 Februarie 2011
Marţi, 15 Februarie 2011
Marţi, 15 Februarie 2011