Rețetă ungurească
Ingrediente: 4 lingurițe cafea, câteva picături extract de migdale, 2 ouă, 2 linguri zahăr, 4 linguri frișcă, o ceașcă frișcă preîndul-cită, 1/4 sticlă apă tonică.
Mod de preparare: Prepară un ibric de cafea neagră foarte tare și adaugă câteva picături de extract de migdală. Amestecă și toarnă compoziția într-un vas, la fiert. În momentul fierberii, adaugă două ouă bătute bine cu două linguri de zahăr și patru linguri de frișcă. Fierbe până când glazura se lipește de spatele lingurii și după ce se răcește, mai adaugă o ceașcă de frișcă preîndulcită. Toarnă apă tonică rece și o cană de gheață pisată. Se servește în pahare înalte.
Mod de preparare: Prepară un ibric de cafea neagră foarte tare și adaugă câteva picături de extract de migdală. Amestecă și toarnă compoziția într-un vas, la fiert. În momentul fierberii, adaugă două ouă bătute bine cu două linguri de zahăr și patru linguri de frișcă. Fierbe până când glazura se lipește de spatele lingurii și după ce se răcește, mai adaugă o ceașcă de frișcă preîndulcită. Toarnă apă tonică rece și o cană de gheață pisată. Se servește în pahare înalte.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 13 Ianuarie 2011
Joi, 13 Ianuarie 2011
Miercuri, 12 Ianuarie 2011
Miercuri, 12 Ianuarie 2011