Rețeta zilei
Ingrediente: 200 g cotlet porc,100 g ciuperci, 50 g mușchi file, o linguriță pastă de tomate sau una de muștar, sare, piper. Pentru garnitura orez si fasole verde.
Preparare: Cotletul de porc se bate bine, se umple cu jumătate din cantitatea de ciuperci și mușchi file, se condimentează cu sare și piper, se pliază (gen poșetă) și se pune pe grătar cinci minute pe o parte și cinci minute pe cealaltă parte. Într-o cratiță se pune apa la fiert, cu puțină sare, piper și o foaie de dafin. După ce s-a rumenit cotletul îl punem în apă și adăugăm cealaltă cantitate de ciuperci și pasta de tomate, se amestecă cu muștarul și se pun în cratiță să fiarbă toate circa 20 de minute. Între timp de pregătește pilaful de orez, apoi se fierbe fasolea în apă cu sare și puțin ulei. Când friptura este gata se pune pe farfurie, iar ciupercile, peste ea. În jurul fripturii se pun orezul, apoi fasolea verde.
Preparare: Cotletul de porc se bate bine, se umple cu jumătate din cantitatea de ciuperci și mușchi file, se condimentează cu sare și piper, se pliază (gen poșetă) și se pune pe grătar cinci minute pe o parte și cinci minute pe cealaltă parte. Într-o cratiță se pune apa la fiert, cu puțină sare, piper și o foaie de dafin. După ce s-a rumenit cotletul îl punem în apă și adăugăm cealaltă cantitate de ciuperci și pasta de tomate, se amestecă cu muștarul și se pun în cratiță să fiarbă toate circa 20 de minute. Între timp de pregătește pilaful de orez, apoi se fierbe fasolea în apă cu sare și puțin ulei. Când friptura este gata se pune pe farfurie, iar ciupercile, peste ea. În jurul fripturii se pun orezul, apoi fasolea verde.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Vineri, 21 Octombrie 2011
Vineri, 21 Octombrie 2011