Rețeta zilei

550
1
Rețeta zilei - f25077a39c1aaddc902d97e5832940ae.jpg
Salată Tarama
Ingrediente pentru două cești: 2 cartofi făinoși mari fără coajă, 120 g icre de crap, 80 ml zeamă de lămâie, 160 ml ulei de măsline, 2 linguri pătrunjel verde tocat.
Mod de preparare: Cartofii tăiați cubulețe de circa doi centimetri se pun într-o crăticioară, se acoperă cu apă și se lasă pe foc să dea în clocot, după care se fierb încet, cu capac, aproximativ 15 minute. Se scurg, se zdrobesc cu o furculiță, după care se lasă să se răcească. Se freacă bine icrele cu mixerul circa două minute la turație maximă, adăugând câte puțin din cartofii fierți și sfărâmați. Se încorporează puțin câte puțin uleiul și zeama de lămâie și când icrele le-au înghițit complet, se amestecă în continuare încă cinci minute (la turație maximă), ca să devină ușoare și spumoase. Se țin două ore la frigider. Cu un sfert de oră înainte de a le da la masă se scot din frigider, se răstoarnă într-un bol (pentru a avea temperatura camerei), se presară peste ele pătrunjelul tocat și se servesc cu pâine neagră și măsline.

Comentează știrea

dr henry
14 februarie 2017
Kidney

Salutari Donator de rinichi Necesitatea urgentă Ești în datorii? Ai nevoie pentru a ridica numerar pentru costurile de ingrijire a sanatatii sau a datoriilor de plată sau într-o stare de defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare vânzarea de rinichi ca o optiune. Daca doriti sa vinzi rinichi astazi. Mesajul ne immediately.A de rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de fundație $ 500,000.00US Dollars.The National cumpără în prezent numele kidney.My sănătos este Dr donald henry, sunt un nefrolog in rinichi National Spitalul hospital.Our este specializat in chirurgie renala si de asemenea, avem de a face cu cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzător de viață. Ne sunt situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Africa de Sud, etc Dacă sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: [email protected] Au nevoie de donatori geniune Se așteaptă ... dumneavoastră răspunde. Toate cele bune…. Dr donald henry

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Sfaturi
Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Vineri, 29 Mai 2009
Stire din Cetățenești : Orez sârbesc
Pagina a fost generata in 1.8739 secunde