Rețeta zilei

318
Rețeta zilei - 33c74d44a8c8399fd69963ecfae26b75.jpg
Gogoșari umpluți cu vinete

Ingrediente: 50 de gogoșari mari, 15 - 20 vinete mijlocii, 2 kg de roșii, o căpățână de usturoi, 3/4 litri de ulei, 3 linguri de miere, câteva foi de dafin, sare, piper.
Mod de preparare: Spălați și opăriți un minut gogoșarii. Curățați-i de semințe și puneți-i pe o tavă să se scurgă. Separat curățați vinetele, tăiați-le în felii rotunde, groase de un centimetru, pe care le prăjiți în ulei și le lăsați să se scurgă pe o planșetă. Împănați feliile de vinete (când s-au răcit) cu usturoi. Dați roșiile prin separator și fierbeți sucul împreună cu uleiul de la prăjit până se leagă. Turnați sucul în borcan peste gogoșarii umpluți cu vinete împănate. Puneți capace sau legați cu celofan si sterilizați la baie de aburi. Se păstrează la răcoare în cămară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : SFATURI
Joi, 15 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Campioni ai... datului la gioale!
Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Ghidul creștinului ortodox
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : SFATURI
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 3.4882 secunde