Rețetă culinară din Cehia

Concurs Ruladă rapidă crudă

713
Ingrediente: 250 g nucă măcinată, 250 g zahăr tos, 100 g cacao, 4 ouă, o fiolă esență de rom.
Pentru cremă: un pachet margarină rama, 150 g zahăr pudră, o fiolă esență vanilie și 3 gălbenușuri.
Mod de preparare: Se amestecă nuca, zahărul, cacaoa, esența și cele patru ouă. Se întind pe o folie de celofan exact ca și o foaie de prăjitură. Crema: gălbenușurile se freacă spumă cu zahărul și esența, separat se freacă margarina, se adaugă din spuma de gălbenușuri în cea de margarină câte o lingură, se mixează până ce se termină. Crema se întinde peste foaia de nucă și se rulează strâns. Se lasă la rece în celofan trei – patru ore. Se taie felii doar cât este necesar, pentru că fiind crudă se topește ușor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.17 secunde