Rețeta zilei

Concurs Salată aperitiv

347
Ingrediente: 300 g piept de pui, 300 g pește (cod sau șalău), 300 g ciuperci, 2 ouă, 150 ml ulei, zeama de la o lămâie, 2 linguri de smântână, sare după gust, un gogoșar, câteva frunze de pătrun-jel și ceapă verde, pentru ornat.
Mod de preparare: Se spală și se curăță ciupercile și pieptul de pui, apoi se fierb în vase separate. După fierbere, se scurg și se lasă la răcit. Se prepară o maioneză dintr-un gălbenuș fiert, unul nefiert și ulei. Când maioneza este gata, se amestecă cu smântâna, ciupercile, puiul și peștele (toate tăiate cubulețe) și se potrivește de sare. Se ornează cu gogoșari roșii, pătrunjel și ceapă verde.

Ingrediente: 300 g piept de pui, 300 g pește (cod sau șalău), 300 g ciuperci, 2 ouă, 150 ml ulei, zeama de la o lămâie, 2 linguri de smântână, sare după gust, un gogoșar, câteva frunze de pătrun-jel și ceapă verde, pentru ornat.
Mod de preparare: Se spală și se curăță ciupercile și pieptul de pui, apoi se fierb în vase separate. După fierbere, se scurg și se lasă la răcit. Se prepară o maioneză dintr-un gălbenuș fiert, unul nefiert și ulei. Când maioneza este gata, se amestecă cu smântâna, ciupercile, puiul și peștele (toate tăiate cubulețe) și se potrivește de sare. Se ornează cu gogoșari roșii, pătrunjel și ceapă verde.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9047 secunde