Rețeta zilei
Concurs Salată cu piept de pasăre
Ingrediente: un piept de pasăre fiert, 2 salate verzi, 4 linguri maioneză, 12 măsline sau aspic, 2 ouă.
Mod de preparare: Se taie salata și se așază pe fundul farfuriei. Deasupra se pun sferturile de ouă răscoapte și se acoperă cu maioneză, se adaugă carnea de pasăre tăiată cuburi mici și se garnisește cu măsline sau cuburi de aspic.
Mod de preparare: Se taie salata și se așază pe fundul farfuriei. Deasupra se pun sferturile de ouă răscoapte și se acoperă cu maioneză, se adaugă carnea de pasăre tăiată cuburi mici și se garnisește cu măsline sau cuburi de aspic.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 24 Iulie 2009
Vineri, 24 Iulie 2009
Joi, 23 Iulie 2009
Joi, 23 Iulie 2009
Miercuri, 22 Iulie 2009