Rețetă de post

Salată de conopidă

408
Salată de conopidă - 839e031f73a030ddf8e92c340337caf1.jpg
Ingrediente: o conopidă medie, 2 - 3 linguri maioneză de post, 2 - 3 căței de usturoi pisat, pătrunjel tocat fin, sare și piper după gust.
Mod de preparare: Se spală bine conopida, se pune la fiert în apă cu sare. Se scurge apa, iar conopida se lasă la răcit. Între timp se pisează usturoiul și se amestecă cu maioneza. Când conopida este fiartă se taie mărunt, se adaugă maioneza și usturoiul pisat, apoi se potrivește de sare și piper și se ornează cu pătrunjel verde tocat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 01 Decembrie 2009
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Luni, 30 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Luni, 30 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Crap la cuptor
Pagina a fost generata in 2.9304 secunde