Rețeta zilei

Salată de năut cu sos vinegreta

372
Ingrediente pentru patru porții: 300 g năut fiert, o ceapă, pătrunjel verde, gogoșar murat.
Pentru sos vinegreta: 4 linguri ulei, 2 linguri oțet, sare.
Mod de preparare: Se pune, seara, năutul la înmuiat. A doua zi se scurge apa, se adaugă apă curată, un strop de sare și se fierbe până când năutul este bine pătruns. Se strecoară și se pune în salatieră. Peste năut se adaugă o ceapă tăiată rondele.
Separat, se prepară un sos vinegreta, amestecând uleiul cu oțet și sare, după gust, apoi se toarnă peste năut și se amestecă ușor. Se presară pătrunjel verde tocat mărunt și se ornează cu felii de gogoșar murat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Râsul – inamicul ridurilor
Pagina a fost generata in 1.657 secunde