Rețeta zilei
Salată de somon și mazăre verde
Ingrediente: 4 fileuri de somon afumat, o cutie de 350 g mazăre verde fiartă, o legătură ceapă verde, jumătate legătură usturoi verde, 75 ml capere marinate, sare, piper alb, lămâie.
Mod de preparare: ceapa verde și usturoiul verde se toacă foarte mărunt și se pun într-un castron mare. Deasupra se toarnă uleiul de măsline, sare și piper alb pentru asezonare, apoi se pun caperele marinate. După amestecare se adaugă mazărea verde fiartă. La sfârșit se adaugă fileurile de somon, tăiate pe jumătate sau fâșiuțe subțiri și se dă vasul la rece pentru o oră. Se servește pe farfurii răcite, cu suc de lămâie deasupra.
Mod de preparare: ceapa verde și usturoiul verde se toacă foarte mărunt și se pun într-un castron mare. Deasupra se toarnă uleiul de măsline, sare și piper alb pentru asezonare, apoi se pun caperele marinate. După amestecare se adaugă mazărea verde fiartă. La sfârșit se adaugă fileurile de somon, tăiate pe jumătate sau fâșiuțe subțiri și se dă vasul la rece pentru o oră. Se servește pe farfurii răcite, cu suc de lămâie deasupra.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 06 Aprilie 2010
Marţi, 06 Aprilie 2010
Vineri, 02 Aprilie 2010
Vineri, 02 Aprilie 2010
Joi, 01 Aprilie 2010