Șantajată de un gigolo cu care a avut o aventură

2390

Articole de la același autor

Deși a asigurat-o că nu privește femeia ca pe o clientă, bărbatul o torturează cu telefoane de amenințare din cauză că nu i-a achitat și "bonusul bănesc" pe care îl pretinde. Femeia l-ar reclama la poliție pentru șantaj numai dacă i se garantează protecția și confidențialitatea.

Se spune că un bărbat căruia îi plac femeile, le seduce și profită de pe urma lor este un Casanova, un Don Juan, un cuceritor și, în cel mai rău caz, un afemeiat, pe când un gigolo este un bărbat tânăr întreținut de o femeie mai în vârstă decât el. În schimb, o femeie care calcă strâmb este catalogată pur și simplu "stricată, ca să mă exprim, totuși, cât de cât elegant".

Maria (39 de ani, din Constanța), nu înțelege de ce femeia ușoară și bărbatul adulter sunt priviți atât de diferit de cei din jur, din moment ce faptele lor fac parte din aceeași categorie. "Eu știu că trăim încă într-o lume în care regulile sunt făcute de către bărbați și categoric în favoarea lor. Nu ei au pus bazele acestei noi meserii, de gigolo, acceptând să se umilească și să ofere, contra cost, plăcere și femeilor pentru care simt doar repulsie?".

Devenit gigolo din prea multă iubire
Femeia ne-a povestit că este căsătorită cu un bărbat destul de influent din Constanța și au împreună o fetiță în vârstă de șapte ani. Foarte ocupat cu meseria lui, bărbatul a cam uitat ce înseamnă tandrețea, deși ea continuă să-l iubească și chiar să-l înțeleagă. La o petrecere de familie l-a cunoscut pe cel care se străduia să-i explice că nu acordă nici un fel de circumstanțe atenuante "bărbaților fără simțire, care nu știu cum să le facă fericite pe femei și care a recunoscut că a devenit gigolo din prea multă iubire. Mi-a povestit că are 28 de ani și a avut o iubită care era viața lui, dar care l-a dezamăgit foarte tare. Deși la început și-a dorit o familie și copii, această decepție l-a schimbat radical. Mi-a plâns vreo două ore pe umăr, asigurându-mă că până o să-și întâlnească sufletul-pereche o să le facă fericite pe femeile care au nevoie de serviciile lui, contra unor sume aproape modice și a discreției, cu condiția ca acestea să-i placă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5709 secunde