Secrete pe care bucătarii nu le spun

480
Deși nu sunt dispuși, bucătarii mai dezvăluie din când în când din secretele meseriei lor, în aparență simple, dar de eficiență maximă, dintre care am selectat câteva:

Cum se stoarce corect lămâia
Storcătoarele de fructe scot maximul de suc din lămâi,însă, dacă nu ai un astfel de aparat, poți să procedezi astfel: rotește lămâia pe masă, apăsând ușor, pune-o la microunde timp de 30 de secunde, apoi stoarce-o. Cele mai suculente lămâi sunt cele care au coaja subțire și netedă.

Cum să cureți ușor o tigaie arsă
Un truc simplu constă în a pune bicarbonat de sodiu și apă în ea, apoi s-o lași să stea așa câteva ore. Bicarbonatul va acționa asupra mâncării arse, astfel încât curățatul va fi mult mai ușor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Obținerea butașilor de kalanchoe
Joi, 17 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Rețetă egipteană
Joi, 17 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Căsătorie de doi lei!
Pagina a fost generata in 2.2247 secunde