Secretul icrelor de pește reușite

2704
1
Secretul icrelor de pește reușite - siteicre-1417787137.jpg
Indiferent pentru ce fel de icre optați - de crap, caras, știucă, aveți nevoie de ulei, apă minerală, lămâie, ceapă tocată mărunt și sare. Se poate adaugă și miez de pâine, griș fiert, dar ar fi de preferat fără aceste adaosuri. Potrivit www.info-delta.ro, dacă ați cumpărat pește proaspăt și are icre, acestea trebuie spălate și curățate. Apoi, se freacă cu sare într-un castron și se lasă 24 de ore la rece. Se scot de la frigider, dar înainte de a începe să le preparăm, ar fi bine să le lăsăm un pic, până ajung la temperature camerei. Apoi punem câteva picături de lămâie și abia după aceea se amestecă treptat cu uleiul și, la sfârșit, cu sucul de lămâie. Pe parcursul preparării, stropim cu apă minerală. După ce se obține o pastă consistentă, se amestecă cu ceapă rasă.

Referitor la cantitatea de ulei, dacă puneți mai mult, veți obține  o cantitate mai mare de compoziție, dar este în detrimentul calității, de aceea se recomandă să nu exagerați cu uleiul.

Când compoziția iese prea compactă, se mai poate puțină apă minerală. Pentru 200 g de icre, se poate folosi jumătate litru de ulei, o ceapă medie și lămâie.

Ce faci dacă se taie

În cazul nefericit în care se taie compoziția, aceasta se repară astfel: se scot într-un castron 2 linguri de compoziție de icre bătute cu ulei și se amestecă cu zeamă de lămâie. Treptat, se mai adaugă din icrele tăiate și se amestecă până se reia consistența amestecului. Așa procedăm până reparăm toată compoziția. În mod normal, dacă nu se taie compoziția pe parcurs, zeama de lămâie se pune la sfârșit. Dacă salata se pregătește pentru un timp mai îndelungat, atunci se adaugă ceapă numai în cantitatea salatei care se consumă. Dacă vreți să vă complicați sau să testați, după ce se scot icrele date la sare de la rece, se amestecă treptat cu uleiul și sucul de lămâie. La sfârșit, se amestecă cu miezul de pâine înmuiat în apă și stors și se adaugă ceapă. Sau de preferat cu grișul fiert în prealabil și răcit. Cu aceste adaosuri, icrele devin mai light.

Comentează știrea

elena
7 decembrie 2014
job

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Super-rețeta zilei
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Remedii pentru potolirea nervozității
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Super-rețeta zilei
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 3.8302 secunde