Concurs Sfaturi
416
Articole de la același autor
Os de sepie pentru ciocul perușilor
12 Decembrie 2007
Păgubit FNI, nu reușește să-și recupereze suma… investită
05 Decembrie 2007
Cârnați de casă
11 Decembrie 2007
Câinii comunitari sunt, în continuare, schingiuiți
15 Ianuarie 2008
Jambon de porc fiert în vin
21 Decembrie 2007
Vopsirea sprâncenelor
30 Noiembrie 2007
- Preparatele calde și reci din carne se taie cu ajutorul cuțitului și se servesc cu furculița. Nu se taie întreaga bucată de carne în porții mai mici, ci se porționează imediat la servire.
- Preparatele din masă tocată (pârjoale, bitocuri), nu se taie cu cuțitul, dar se porționează cu furculița.
- Budincile se servesc cu furculița, ținând-o în mâna dreaptă. În acest caz, la aranjarea mesei, plasăm furculița în partea dreaptă a farfurioarei.
- Icrele se servesc din veselă de sticlă sau din alpacă amestecate cu gheață, cu pâine prăjită. Cu ajutorul linguriței se pun pe pâine și se mănâncă cu mâna.
- Dulciurile se pot servi într-o farfurie mare comună, din care oaspeții își iau atât cât doresc, sau se pot servi porționate în veselă de sticlă. Cremele, jeleurile, înghețata se mănâncă cu ajutorul linguriței.
- Preparatele din masă tocată (pârjoale, bitocuri), nu se taie cu cuțitul, dar se porționează cu furculița.
- Budincile se servesc cu furculița, ținând-o în mâna dreaptă. În acest caz, la aranjarea mesei, plasăm furculița în partea dreaptă a farfurioarei.
- Icrele se servesc din veselă de sticlă sau din alpacă amestecate cu gheață, cu pâine prăjită. Cu ajutorul linguriței se pun pe pâine și se mănâncă cu mâna.
- Dulciurile se pot servi într-o farfurie mare comună, din care oaspeții își iau atât cât doresc, sau se pot servi porționate în veselă de sticlă. Cremele, jeleurile, înghețata se mănâncă cu ajutorul linguriței.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!