Sfaturi

362
- Când v-ați propus să cumpărați un pătuț pentru bebelușul dumneavoastră, alegeți unul multifuncțional, care "crește" odată cu copilul. Pentru aceasta, pătuțul trebuie să aibă 70 cm lățime și 140 cm lungime.
- Lateralele cu baluștri (balustrade) previn accidentarea bebelușului. La pătuțurile convertibile, acestea pot fi demontate ulterior.
- O poziție variabilă a suportului de saltea face posibilă coborârea treptată a saltelei, odată cu creșterea copilului. Atunci când copilul se poate ridica în picioare, salteaua va fi fixată pe poziția inferioară.
- Țineți cont de factorii de siguranță: pătuțul trebuie să corespundă normelor europene! Altfel, expuneți copilul la numeroase pericole, precum: elemente ascuțite, șuruburi cu profil pronunțat, colțuri ascuțite, canturi și muchii tăioase, locuri în care copilul și-ar putea scrânti degetele. Distanța dintre baluștri nu are voie să fie mai mare de 4,5 până la 6,5 cm, pentru a nu exista riscul ca bebelușul să rămână cu capul între baluștri. Asigurați-vă că vopselele și lacurile folosite nu sunt otrăvitoare, deoarece copiii mici au obiceiul să prindă cu gura baluștrii pătuțului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7857 secunde