Super-reteta zilei
Gnochi la cuptor. Ingrediente: 1 pachet de 500 gr gnocchi proaspeți, o cutie roșii mărunțite, 100 gr bacon, 2 căței usturoi, 125 grame mozzarella biluțe, oregano, busuioc, sare, piper.
Mod de preparare. Punem o oală cu apă și o linguriță de sare la fiert și fierbem gnocchi până se ridică la suprafață. Între timp, într-o tigaie prăjim baconul tăiat cubulețe până devine crocant, apoi îl lăsăm la o parte. În tigaia unde am prăjit baconul a rămas grăsimea scursă, avem nevoie doar de o lingură, deci va trebui să îndepărtăm excesul. Apoi, călim usturoiul răzuit în tigaie și adăugăm roșiile din cutie și condimentele. Luăm o tavă potrivită pentru cuptor și punem în ea gnocchi, turnăm sosul roșu, punem mozzarella și apoi presărăm baconul. Introducem tava la cuptor până se topește mozzarella. Când e gata, presăram busuioc proaspăt și servim fierbinte!
Mod de preparare. Punem o oală cu apă și o linguriță de sare la fiert și fierbem gnocchi până se ridică la suprafață. Între timp, într-o tigaie prăjim baconul tăiat cubulețe până devine crocant, apoi îl lăsăm la o parte. În tigaia unde am prăjit baconul a rămas grăsimea scursă, avem nevoie doar de o lingură, deci va trebui să îndepărtăm excesul. Apoi, călim usturoiul răzuit în tigaie și adăugăm roșiile din cutie și condimentele. Luăm o tavă potrivită pentru cuptor și punem în ea gnocchi, turnăm sosul roșu, punem mozzarella și apoi presărăm baconul. Introducem tava la cuptor până se topește mozzarella. Când e gata, presăram busuioc proaspăt și servim fierbinte!
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 13 Noiembrie 2014
Joi, 13 Noiembrie 2014
Joi, 13 Noiembrie 2014
Joi, 13 Noiembrie 2014
Joi, 13 Noiembrie 2014
Joi, 13 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014