Super-rețeta zilei
O delicatesă la care probabil nu te-ai gândit niciodată. Este vorba de ardei iute umplut în stil mexican. Iată și ingredientele de care ai nevoie pentru prepararea acestei rețete inedite: 100 g cremă de brânză de vaci,
50 g cașcaval, răzuit, zeama de la o jumătate de lămâie, 6 bucăți de ardei iute, tăiat în două și curățat de semințe, 2 linguri de făină, un ou, bătut, 60 g pesmet, 2 linguri ulei, jumătate linguriță boia.
Mod de preparare: Combină brânza de vaci, cașcavalul i zeama de lamâie. Umple ardeiul cu amestecul rezultat și nivelează frumos suprafața. Apoi, în această ordine, dă prin făină, prin ou și prin pesmet combinat cu boia. Încinge uleiul și prăjește 1-2 minute pe fiecare parte, până când se rumenește frumos. Acest spectaculos preparat se servește fierbinte. Are un gust senzațional.
50 g cașcaval, răzuit, zeama de la o jumătate de lămâie, 6 bucăți de ardei iute, tăiat în două și curățat de semințe, 2 linguri de făină, un ou, bătut, 60 g pesmet, 2 linguri ulei, jumătate linguriță boia.
Mod de preparare: Combină brânza de vaci, cașcavalul i zeama de lamâie. Umple ardeiul cu amestecul rezultat și nivelează frumos suprafața. Apoi, în această ordine, dă prin făină, prin ou și prin pesmet combinat cu boia. Încinge uleiul și prăjește 1-2 minute pe fiecare parte, până când se rumenește frumos. Acest spectaculos preparat se servește fierbinte. Are un gust senzațional.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014